Idag åker Kalmar FF på träningsläger!

Idag kl.13.00 är det avresa för Kalmar FF ner till Spanien för årets träningsläger.  Träningslägret är uppdelat i två delarBenidorm (24-28 jan)La Manga (29 jan- 6 feb) Under lägret kommer det att spelas tre stycken matcherOdd Grenland (3...

HTV: Jakob berättar om första tiden i Hammarby och träningslägret på Gran Canaria

Jakob Michelsen har avslutat sin andra vecka med laget och är på sluttampen av träningslägret på Gran Canaria. Här berättar han om de första intrycken.

Seger i Örebro inledde året

Sirius besegrade i årets första träningsmatch Örebro SK med 4-2 borta på Behrn Arena. Det var en kylig eftermiddag på Behrn Arena som inledde fotbollssäsongen... Läs mer »

Försvarare klar för AFC Eskilstuna

AFC Eskilstuna har gjort klart med Ludvig Öhman. Försvararen kommer närmast från den japanska högstaligan. "Vi är mycket glada över att få in en ung och erfaren mittback", säger sportchefen Azad Budak.

Romian Gall klar för GIF Sundsvall

GIF Sundsvall har tecknat ett treårigt kontrakt med den offensive mittfältaren Romain Gall, 21 som under förra veckan var och provspelade med klubben. Gall tillhörde senast Nyköpings BIS och dessförinnan Columbus Crew i MLS. 2015 vann han Guldskon för USA U20 i CONCACAF. – Romain Gall kommer att ...

16-årige Adam Bark målskytt i förlusten mot IK Sirius

ÖSK spelade under söndagseftermiddagen årets första träningsmatch mot IK Sirius. Unga debutanten Adam Bark gav ÖSK ledningen i första halvlek men gästernas mittback Jarl kvitterade före paus. Sirius tog ledningen när Skoglund rullade in en straffspark och Andersson utökade bortaledningen till 1-3. Ö...

HTV: Joseph om lägret, nya tränaren och sina nya lagkamrater från Ghana

Joseph Aidoo trivs i Gran Canarias sol. Här berättar han om de två nya spelarna från Ghana och om sina första intryck av nya tränaren Jakob Michelsen.

Bra premiär för ÖFK

Det blev en stabil 3-1 seger inne i fina Abra-hallen strax utanför Trondheim för ÖFK i årets första träningsmatch. Motståndarna, Ranheim från Trondheim, spelar till vardags i den norska motsvarigheten till Superettan, Obos-ligan, gav ett bra motstånd men trots en utvisning på ÖFKs Douglas Bergqvist ...

Melker Hallberg tränar med Kalmar FF

I fredags bröt Melker Hallberg sitt kontrakt med Serie B-klubben Ascoli. Just nu tränar han med Kalmar FF och kommer att följa med på träningslägret imorgon.  - Vi för en positiv dialog med Udinese om Melker. Därmed är inget 100% klart att han hamnar hos oss. Vår strävan är att Melker ska ...

“Höga förväntningar på resultatet av lägret”

Nya bekantskaper på IFK Norrköpings träningsläger i Portugal som inleds under måndagen.

En "bra" förlust mot FCK

Seger i årets första match

Den årliga derbyträningsmatchen mot Husqvarna FF slutade med en 2 – 0 seger för J-Södra, där Dzenis Kozica och Daryl Smylie gjorde varsitt mål i första halvlek. J-Södra inledde matchen med ett bra tempo och dominerade spelet helt och tillät inte HFF att skapa några större farligheter. Vid ett fåtal ...

Hammarby möter Las Palmas på tisdag

På tisdagen avslutar Hammarby sitt träningsläger på Kanarieöarna med att möta La Liga-laget UD Las Palmas klockan 11.00.

ÖSK – IKS: Dags för säsongspremiär!

Imorgon söndag är det äntligen dags. Efter ett långt vinteruppehåll ska Sirius återigen spela 90 minuter fotboll. I årets första match står den kommande seriekonkurrenten... Läs mer »

Truppen till säsongsstarten mot IK Sirius

Imorgon, söndag, är det dags för säsongens första match när IK Sirius gästar Behrn Arena. Alexander Axén kommer att lufta många spelare och har tagit ut en trupp bestående av 23 spelare.

Imad – “Känns bra att börja om på noll”

Ny tränare och nya möjligheter. Imad Khalili säger att han känner sig i bra form och att han ser fram emot att börja om från noll igen.

Mathisen mot sin gamla klubb på lördag

HTV: Talangerna och nyförvärven välkomnas med lekövningar

De mer etablerade spelarna tog lite tid efter träningen för att välkomna nyförvärven och nyuppflyttade talanger med en lite annorlunda avslutsövning.

Biljettsläpp Svenska Cupen

I februari inleds gruppspelet i Svenska Cupen. För IFK Göteborg står både en titel och en plats i Europa på spel.

Tim Erlandsson klar för AFC

AFC Eskilstuna lånar målvakten Tim Erlandsson från Nottingham Forest resten utav säsongen. ”En jäkligt bra målvakt”, säger sportchefen Azad Budak.

Kalmar FF:s matchställ 2017

Nu är det bestämt vilka matchställ som Kalmar FF jobbar efter att spela med under säsongen 2017. Ovan ser ni de förslagen som har tagits fram enligt önskemål från spelartruppen. När det gäller hemmastället blir det inga större förändringar mer än att strumporna blir vita istället för röda. De sto...

Ny säsong – ny boll!

Välkommen till Malmö FF, Lasse Nielsen!

Malmö FF har skrivit kontrakt med den danske försvararen Lasse Nielsen. Avtalet sträcker sig till och med 2020.

Anel Raskaj börjar hitta rätt

Den andra träningsveckan är snart till ända. Endast två träningspass återstår. AFC Eskilstunas nyförvärv Anel Raskaj, 27, sammanfattar sin tid i sin nya klubb och hemstad.

AFC Eskilstuna testar målvakt

AFC Eskilstuna kommer under ett par veckor testa en 20-årig målvakt från högstaligan i Ukraina.

HTV: Solheim om första dagarna på lägret

Hammarbys träningsläger är i full gång och Mats Solheim berättar lite om vad laget jobbat på hittills.

Positivt besked för Eric Smith

IFK-mittfältaren skadade sig på dagens träning men förväntas inte vara borta någon längre tid.

Piotr Johansson lämnar Malmö FF

Malmö FF och Piotr Johansson har kommit överens om att avsluta kontraktet mellan parterna i förtid. Den 21-årige mittfältaren har skrivit ett nytt kontrakt med Gefle IF.

”Hoppas att jag har stärkt mina chanser”

IFK:s Jón Gudni Fjóluson har fått en efterlängtad nystart.

Persson/Bäckvalls ungdomsstiftelse

Per-Olof Persson och Lars-Göran Bäckvall har startat en ungdomsstiftelse för GIF Sundsvall och Sdff. GIF Sundsvalls ordförande Johan Nikula och Sdffs ordförande Mikael Torstensson fick idag information om den nyinrättade ungdomsstiftelsen. Persson och Bäckvall har lagt ett kapital på 800.000 kron...
1 2 3 4 5