Månadens tränare: "Jag blev förvånad!"

"Pa Dembos Tourayer", lett av 27-årige Jonathan Nilsson, var augusti månads mest framgångsrika lag i Allsvenskan Fantasy.
– Sjukt kul, jag hade aldrig trott att jag skulle få den här utmärkelsen, säger han.

Efter gameweek 22 ligger Jonathan på 83:e plats totalt, och han gjorde förstås en ordentlig klättring i samband med omgångarna 18-21 då 381 poäng bärgades totalt.

– Jag blev förvånad när jag såg augustitabellen efter omgång 21, jag hade faktiskt ingen koll på hur jag låg till där, säger Jonathan Nilsson.

Framgångsformeln? Den är relativt enkel:
– Jag använde två av mina chip i augusti och de blev rätt så lyckade. Djurgårdens försvarspel och Hammarbys offensiv gav ju mycket utdelning, blandat med Norrköpingsspelare och Robin Söder.

Samtidigt blir avslutningen en prövning för Pa Dembos Tourayer.
– Jag har inga chip kvar så jag hoppas mest på att ligga kvar på topp 100, samtidigt som jag har lite känning på att bli höstens manager. Men jag är ändå nöjd oavsett nu när jag har lyckats bli månadens manager, säger Jonathan som får en signerad matchtröja från favoritlaget Djurgården, en officiell matchboll från SELECT och FIFA 19 till valfritt konsol.
 

Sigthorsson klar för IFK Göteborg

27 jan 2021
Blåvitt har gjort klart med den isländske anfallaren Kolbeinn Sigthorsson. 30-åringen kommer senast från AIK.

Avsparkstiderna för de åtta första omgångarna spikade

26 jan 2021
Allsvenskan 2021 närmar sig med stormsteg. Här är datumen du ska spara för att följa ditt lag de första åtta omgångarna.

Fotbollssäsongen igång

22 jan 2021
Det har gått lite drygt en och en halv månad sedan Allsvenskan avslutades. Idag inleddes träningsmatchandet när IF Elfsborg tog emot BK Häcken i Borås.

Alla övergångar i Allsvenskan

20 jan 2021
Den nya säsongen närmar sig med stormsteg och redan på fredag drar träningsmatchandet igång. Så här har de 16 klubbarnas trupper förändrats under vintern.

Fjoluson till Hammarby: "Känns fantastiskt"

17 jan 2021
Hammarby värvar Jon Gudni Fjoluson, senast i norska SK Brann, på ett treårskontrakt. – Det känns fantastiskt att komma till Hammarby, säger mittbacken.

Spelordningen för Allsvenskan 2021

14 jan 2021
Spelordningen för Allsvenskan 2021 är fastställd.

discovery+ sänder från försäsongen

14 jan 2021
discovery+ gör en historisk storsatsning på svensk fotboll och visar fler försäsongsmatcher än vad som tidigare någonsin visats under en försäsong.

IFK Norrköping värvar från Rosenborg

13 jan 2021
Samuel Adegbenro är klar för IFK Norrköping. Den nigerianske yttern ansluter från norska Rosenborg BK. – Samuel är en offensiv spelare som kommer att ge oss ytterligare spets, säger huvudtränaren Rikard Norling.

Blomqvist återvänder till Mjällby

11 jan 2021
Mittfältaren Andreas Blomqvist återvänder till Mjällby AIF efter att ha lämnat IFK Norrköping. – Att kunna presentera ”Adde” som ett nyförvärv är självklart en drömvärvning, säger sportchefen Hans Larsson.

Mitov Nilsson klar för IK Sirius

8 jan 2021
Den förre guldmålvakten är tillbaka i Sverige. David Mitov Nilsson spelar i IK Sirius nästa säsong.

Oscar Jansson till Peking

8 jan 2021
IFK Norrköping har värvat Örebro SK:s burväktare Oscar Jansson.

Boakye: "Allsvenskan kommer bli jättetuff"

7 jan 2021
Halmstads BK:s Thomas Boakye står på gränsen till högsta serien efter sex säsonger i Superettan. – Alla spelare i HBK vet att Allsvenskan blir väldigt tuff men vi kommer jobba hårt, säger mittfältaren.