Djurgården kvitterade sent mot Helsingborg

Djurgården kom tillbaka från ett 2–0-underläge hemma mot Helsingborgs IF. Isak Hien nickade in 2–2-målet för hemmalaget i den 92:a minuten.

Djurgården – Helsingborgs IF: 2–2
Torsdagskvällens möte mellan Djurgården och Helsingborgs IF tillhör omgång 16, men har flyttats fram i schemat. På Tele2 Arena var det gästerna som började bäst då Taha Ali skruvade in 1–0 lågt i bortre hörnet i den fjärde matchminuten. Efter 20 minuters spel dubblade Ali HIF:s ledning, men drygt tio minuter senare kunde Djurgården dra nytta av ett självmål och därmed krympa avståndet till ett mål. Djurgården låg på för ett kvitteringsmål, som det dock skulle dröja till slutminuterna innan man fick in. Isak Hien nickade in Magnus Erikssons frispark i den 92:a minuten, och matchen slutade oavgjort.