Efterlängtad trea för Degerfors

Rasmus Örqvist och Dijan Vukojevic blev hjältarna när Degerfors tog tre poäng efter sju raka utan seger. På kvällskanten inledde sedan Varberg starkt och vann med 3-1 i Sundsvall.

Degerfors IF – Kalmar FF 2-1
I den första halvleken spelade Dijan Vukojevic fram Rasmus Örqvist som satte ledningsmålet till hemmasupportrarnas stora jubel. Ett jubel som satte sig i halsen när Oliver Berg senare kvitterade.

Men det var Degerfors dag och i den andra halvleken släppte Örqvist bollen till Vukojevic som återgav hemmalaget ledningen och säkrade tre poäng.

GIF Sundsvall – Varbergs BoIS 1-3
Gästerna inledde starkt och Robin Simovic satte 1-0 tidigt i den första halvleken. Tobias Carlsson lyfte sedan en frispark i nät innan Joakim Lindner satte 3-0 från nära håll. Allt detta innan 20 minuter var spelade.

Pontus Engblom reducerade i den andra halvleken, men Varbergs seger var aldrig hotad.