Nyheter

Chevron
En vecka kvar till deadline

En vecka kvar till deadline

Hittills har nästan 13.000 lag anmälts till årets säsong av Allsvenskan Fantasy. Deadline för att anmäla din trupp – som är helt kostnadsfritt – och vara med i kampen om fina priser är nästa söndag, den 31 mars klockan 14.00.

Förra året genomfördes den första säsongen av Allsvenskan Fantasy. Nästan 20.000 supportrar skapade ett lag och tävlade mot varandra. I år bjuder spelet på en del nyheter, nyheter som gör spelet både roligare och mer intressant.

App
Från och med i år kan du spela Allsvenskan Fantasy via appen Allsvenskan Live. Det gör spelet mer lättillgängligt och du kan göra dina byten när du vill.

Priser på våren – och hösten
Förutom att det givetvis kommer tävlas över hela säsongen och i cupen kommer det finnas en liga för vårsäsongen och en för höstsäsongen. I prispotten för vår- och höstligan ligger ett säsongskort till ditt favoritlag för säsongen 2020. Läs allt om priserna som finns att tävla om här.

Det är gratis
Det bästa av allt – det kostar ingenting att skapa ditt lag eller att tävla under säsongen. Du kan skapa en liga tillsammans med ett gäng kompisar eller dra upp den allsvenska stämningen på jobbet genom att utmana dina arbetskamrater.

Chips
Tre olika möjligheter att förbättra ditt lags poäng genom säsongen. Respektive chips går bara att använda en gång under säsongen och du kan inte använda fler än ett chip per omgång.

Parkera bussen – Alla backars poäng fördubblas i en omgång
Framåt! – Alla anfallares poäng fördubblas i en omgång.
Två kaptener – Både din kapten och vicekapten ger dubbla poäng i en omgång.

De tio mest valda spelarna just nu
1. Daniel Sundgren, AIK, 33.4%
2. Gustav Jarl, AFC Eskilstuna, 30.8%
3. Paulinho, BK Häcken, 30.4%
4. Oscar Linnér, AIK, 28.7%
5. Per Karlsson, AIK, 26.4%
6. Aslak Fonn Witry, Djurgården, 25%
7. Odilon Kossounou, Hammarby, 23,7%
8. Marcus Danielsson, Djurgården, 23.5%
9. Marcus Antonsson, Malmö FF, 22.2%
10. Andreas Granqvist, Helsingborgs IF, 21%

Sätt ihop din elva och visa att du är Sveriges bästa fantasy-manager.