Erabi räddade tre poäng till Bajen på tilläggstid

På fredagskvällen tog Bajen emot formstarka BP på Tele2 Arena. Efter Erabis matchvinnande mål på tilläggstid var det dock Bajen som bärgade hem de tre poängen.

Hammarby – BP: 2-1
Hammarby gick ut på Tele2 Arena med ett högt tempo och ett offensivt spel. Redan i 15:e minuten hittar Bajen hela vägen fram och gör matchens första mål genom Nahir Besara. Fler chanser fanns under första halvlek men fler mål blev det inte. I underläge lyfte sig istället BP och satte hög och intensiv press på hemmalaget. Och det gav också utdelning när kvitteringen kom i den 73:e minuten genom Ludvig Fritzon. Det såg länge ut som att 1-1 skulle bli slutresultatet. Men på tilläggstid slår Josef Erabi till och räddar tre viktiga poäng till Bajen efter en assist av målskytten Besara. Erabis matchvinnare var hans första allsvenska mål för Bajen.