Hammarby utslagna ur Europakvalet

Det blev respass för Hammarby i den andra kvalomgången efter 0-3 hemma mot polska Lech Poznan.

Hammarby började starkt och skapade flera chanser i den första halvleken, men lyckades inte få in bollen i mål. Istället var det gästande Lech Poznan som hittade rätt.

Tio minuter in i den andra halvleken utnyttjade Pedro Tiba ett försvarsmisstag och satte gästernas ledningsmål. Åtta minuter efter målet blev Jeppe Andersen utvisad efter sitt andra gula kort och uppförsbacken blev ännu längre för Bajen.

När sedan Jakub Kaminski satte tvåan med en minut kvar av ordinarie tid var hoppet ute. Av bara farten kom trean på tilläggstid.

I och med årets annorlunda upplägg får Hammarby ingen chans att ta ikapp förlusten eftersom kvalomgångarna bara spelas i enkelmatcher.