Lauritsen målskytt för både Elfsborg och Peking

Rasmus Lauritsen gjorde självmål i den första halvleken, men nickade sedan in 1–1 för IFK Norrköping hemma mot IF Elfsborg i den 92:a minuten.

IFK Norrköping var nära att ta ledningen hemma mot IF Elfsborg under onsdagskvällen, men istället kunde gästerna gå till halvtidsvila med 1–0 i bagaget efter att ett inlägg av Johan Larsson styrts i eget mål av Rasmus Lauritsen.

Samme Lauritsen skulle sedan bli poängräddare för Peking då han nickade in Egzon Binakus långa vänsterinlägg i den 92:a matchminuten – mittbackens tredje mål för säsongen.

1–1 innebär att IFK Norrköping trots allt tappade sina första poäng för säsongen, medan lika svårslagna Elfsborg står på en seger och fyra kryss efter fem omgångar.

Se höjdpunkter från matchen på highlights.allsvenskan.se.