Noring till Falkenberg

25 maj, 2020 kl 15:12 Målvakten Viktor Norings har skrivit på ett kontrakt med Falkenbergs FF som sträcker sig säsongen ut.

Efter att Tim Erlandsson åkt på en långtidsskada i början på maj har FFF letat efter en ersättare till honom. Nu är Viktor Noring, senast i Kalmar FF, klar.

Norings kontrakt med Kalmar FF gick ut vid årsskiftet och han har tränat själv sedan dess. Nu ser han fram emot att komma igång med sin nya klubb och han vet vad han siktar emot.

– Man vill såklart spela. Jag är sugen på att visa vad jag går för och då inte bara på träning. Jag siktar på att komma in i klubben, lära känna alla och hitta min plats. Jag ska göra allt jag kan på träningar och matcher. Sen är det upp till Hasse Eklund och staben att bestämma vem som spelar. Förhoppningsvis får jag spela. Det ska bli intressant att träffa Johan Brattberg och Björn Nordberg och se vad det blir för träningsupplägg, säger han till falkenbergsff.se.

Noring slog igenom i Trelleborgs FF och har efter det bland annat tillhört Malmö FF, Celtic och senast alltså Kalmar FF. Han hoppas kunna vara med och bidra till en fin säsong för laget vid havet, och tror att chansen att nå en fin placering är bra.

– Jag tror att de är goda och att det blir jämnt uppåt och neråt. Det blir speciellt när det startar i gång – förhoppningsvis i mitten på juni – då det antagligen blir många matcher på kort tid. Kan man komma in i ett flow så kan det gå bra, säger han.

Falkenbergs Sportchef, Håkan Nilsson, är glad att kontraktet är påskrivet.

– Falkenbergs FF är mycket nöjda med att ha kontrakterat Viktor Noring, i första hand året ut. Viktor har rutin via spel i elitklubbar under en följd av år och vi ser fram emot att han tar upp kampen med Johan Brattberg. Det vi hitintills lärt känna av Viktor är att han är en personlighet som passar bra in i gruppen och bygger vidare på Falkenbergsandan, säger Nilsson till klubbens hemsida.

FOTO: Bildbyrån

IFK Göteborg och Malmö FF möts i Svenska Cupens final

9 jul 2020
IFK Göteborg besegrade Elfsborg efter förlängning och för Malmö FF krävdes straffläggning för att slå Mjällby AIF.

ÖFK och Burchnall går skilda vägar

9 jul 2020
Östersunds FK genomför förändringar i tränarstaben. Klubben och huvudtränaren Ian Burchnall går skilda vägar. – Jag har uppskattat mina år i ÖFK och vill rikta ett stort tack till alla supportrar, säger Burchnall.

Fofana frälste Varberg mot Kalmar

6 jul 2020
Varbergs BoIS tog sin tredje seger för säsongen när man besegrade Kalmar FF med 1–0, tack vare ett sent mål av Adama Fofana.

Löfquist gav Mjällby tredje raka segern

6 jul 2020
Daniel Löfquist gjorde matchens enda mål när Mjällby AIF vann borta mot Östersunds FK.

17-årige Bermann Johannesson visade vägen för Peking

6 jul 2020
IFK Norrköping vann kamratmötet mot IFK Göteborg med 3–1 efter bland annat ett mål och en assist av 17-årige islänningen Isak Bergmann Johannesson.

Efterlängtade mål när HIF kryssade

6 jul 2020
Helsingborgs IF gjorde sina första mål för säsongen när man hämtade upp ett tvåmålsunderläge till 2–2 borta mot regerande mästarna Djurgården.

Ny vändning gav tre nya pinnar till Sirius

5 jul 2020
Örebro SK tog ledningen, men IK Sirius vände och vann hemma på Studenternas.

Häcken besegrade Hammarby

5 jul 2020
Hammarby tryckte på framåt, men missade chans efter chans. Hemmalaget Häcken var effektivare och vann till slut med 3-0.

Sen kvittering gav poäng till AIK

5 jul 2020
Falkenbergs FF höll på att gå mot en fin trea på Friends Arena, men i slutminuterna kvitterade Paolos Abraham för AIK och lagen delade på poängen.

Holst enda målskytt mot Malmö FF

5 jul 2020
IF Elfsborg är fortsatt obesegrade efter sex spelade omgångar av Allsvenskan. Idag gjorde Frederik Holst matchens enda mål när Boråsarna slog Malmö på hemmaplan.

Sead Haksabanovic Månadens spelare i juni

5 jul 2020
IFK Norrköpings Sead Haksabanovic är Månadens spelare i Allsvenskan i juni.

Spelschemat fastställt för omgång 7–18 av Allsvenskan

3 jul 2020
Idag fastställdes spelschemat för omgång 7–18 av Allsvenskan. Resterande omgångar presenteras efter sommaren.