Nytt målvaktsmål när Varberg tog poäng i Borås

Elfsborg var på väg mot segern, men i matchens absoluta slutskede satte Varbergs målvakt August Strömberg bollen i mål till 3-3.

Se höjdpunkter.

Gästande Varbergs BoIS gjorde första målet i Borås när Tashreeq Matthews tryckte till på ett tillslag efter en fin passning från Daniel Krezic.

Hemmalaget kom tillbaka innan den första halvleken var slut. Efter att Johan Larsson gått i konstgräset i offensivt straffområde satte Jesper Karlsson den efterföljande straffsparken i nät.

Rasmus Alm satte 2-1 till hemmalaget en stund in i den andra, men Varberg kvitterade direkt. Jesper Karlsson svarade dock på kvitterinsgmålet med detsamma och konstsparkade in 3-2 till Elfsborg.

Det såg ut att bli segermålet, men i matchens absolut sista minuter höll sig August Strömberg framme och nickade in 3-3-målet.