Sen Peking-seger i svängig match

IFK Norrköping vann med 4–2 borta mot Östersunds FK efter två mål av gästerna i slutminuterna.

Östersunds FK spräckte sin målnolla för i år då Simon Kroon drev bollen länge och väl innan han prickade in 1–0 hemma mot IFK Norrköping i den 35:e minuten. Peking hann dock kvittera innan halvtid då Christoffer Nyman var säker från straffpunkten.

ÖFK:s spjutspets Jordan Attah Kadiri gav hemmalaget ledningen igen i den 51:a minuten, men återigen skulle IFK och Nyman replikera, den här gången med ett direktavslut fram till 2–2 med 20 minuter kvar att spela.

IFK Norrköping gick mot säsongens första poängtapp, men i den 90:e minuten kunde Simo Thern, via hemmaförsvarare, forcera in 3–2 och Pekings fjärde raka seger i säsongsinledningen.

Sead Haksabanovic kombinerade sedan med unge inhopparen Ishaq Abdulrazak i ett tre-mot-ett-läge från halva planen, och Haksabanovic kunde i den 95:e minuten sätta spiken i kistan med ett 4–2-mål.

Se höjdpunkter från matchen på highlights.allsvenskan.se.