Kryss i svängigt Stockholmsderby

Djurgården hade ledningen två gånger på Tele2 Arena men Hammarby kom tillbaka båda gångerna.

Chanserna haglade åt båda hållen under den första halvleken mellan Hammarby och Djurgården. Stockholmsderbyt fick sitt första mål då Kalle Holmberg skickligt placerade in 1–0 för gästande Djurgården strax innan halvtid, men i inledningen av den andra halvleken var Hammarby ikapp då Gustav Ludwigson stötte in kvitteringen från nära håll.

Hampus Findell gav Djurgården ledningen igen med ett spektakulärt volleymål efter en hörna, men återigen skulle Bajen komma ikapp. Astrit Selmani gjorde sitt första mål i Allsvenskan för Hammarby då han på halvvolley dunkade in Akinkunmi Amoos nednick i mål i matchminut 80 och derbyt slutade 2–2.