MFF numret för små i CL-premiären

Det blev en tydlig seger för gästande Juventus på Eleda Stadion. Italienarna hade 3-0 redan i paus och höll resultatet tiden ut.

Malmö FF inledde starkt de första 20 minterna av den första halvleken och höll jämna steg med italienarna. Men när Juan Cuadrado hittade in med bollen i straffområdet och Alex Sandro nickade in ledningsmålet föll matchen över i Juventus favör. Alvaro Morato hade ett par farliga chanser och det var han som ordnade den straffspark som Paulo Dybala förvaltade till 2-0 i den 45:e minuten. På tilläggstid av den första halvleken lyfte dessutom Morata in trean. En mardrömshalvlek var till ända och poängen långt borta.

I den andra halvan dominerade italienarna bollinnehavet och passade runt bollen inom laget på ett effektivt sätt. Man skapade också ett par målchanser, men lyckades inte överlista Ismael Diawara ytterligare. 0-3 i premiären för MFF som får ta nya tag i nästa omgång när Zenit väntar på bortaplan den 29 september.