18-årige Tihi målskytt i allsvenska debuten

AIK inledde med en 2–0-seger borta mot Örebro SK efter att 18-årige Robin Tihi och Jasir Asani debutmålat i Allsvenskan.

Efter en mållös första halvlek på Behrn Arena dök 18-årige allsvenske debutanten Robin Tihi upp och nickade in 1–0 för AIK på hörna, som slogs av Sebastian Larsson, 35, i den andra halvleken.

Robin Book prickade ribban i slutminuterna för ÖSK, men ytterligare lite senare kunde Jasir Asani stänga matchen för AIK med ett välplacerat vänsterskott.

Se Tihis mål i spelaren nedan och övriga höjdpunkter på highlights.allsvenskan.se.

<iframe width="100%" height="315" src="https://api.forzasys.com/allsvenskan/playlist.m3u8/3373:0:2500_3381:9924000:9974000/Manifest.m3u8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>