Nyheter

Chevron
Beijmo tillbaka i Malmö

Beijmo tillbaka i Malmö

Serieledande Malmö FF förstärker försvarssidan med Felix Beijmo. 22-åringen var inlånad i fjol och har nu skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2023.

Ytterbacken hämtas in från tyska Werder Bremen. Under årets säsong har han varit utlånad till Greuther Fürth i 2 Bundesliga. Nu återvänder han till Malmö FF dit han var utlånad under förra säsongen.

Under sin tid på lån i Malmö FF gjorde Beijmo åtta allsvenska matcher och fyra i Europa League.

Beijmo ser fram emot att komma igång igen.

–  Jag har längtat efter att det ska bli klart och nu känns det oerhört bra. Det finns många faktorer som gör att jag vill komma tillbaka till MFF. Jag vet vad klubben står för och jag känner många av grabbarna från när jag var här förra gången. Malmö FF har ambitioner att vinna titlar, spela ute i Europa och klubben är målmedveten i allt man tar sig för. Det rimmar bra med min personlighet och professionalitet, säger han till klubbens hemsida.

Daniel Andersson, Malmö FF:s sportchef är glad att klubben skrivit ett längre kontrakt med Beijmo.

– Vi är glada att kunna stärka upp högerbackspositionen med Felix på ett långt avtal. Vi vet sedan tidigare vad han går för och även om vi var nöjda med vad han presterade senast vet vi också att det finns ytterligare växlar i hans register. Nu när han får vara i vår miljö en längre tid hoppas vi att han kan komma upp i sin fulla potential, säger han till mff.se.

FOTO: Bildbyrån