Nyheter

Chevron
Bergstrand sjukskriven – duo leder Kalmar tills vidare

Bergstrand sjukskriven – duo leder Kalmar tills vidare

Kalmar FF meddelar under tisdagen att lagets huvudtränare Nanne Bergstrand är sjukskriven tills vidare. Henrik Rydström och Jens Nilsson tar över huvudansvaret för laget.
– Jag har stort förtroende för båda två och de kommer sköta uppgiften på ett ypperligt sätt, säger klubbchefen Mattias Rosenlund.

Nanne Bergstrand har varit med och lett Kalmar FF till en niondeplats i tabellen efer 15 spelade omgångar, men nu meddelar klubben att han kommer att vara sjukskriven tills vidare på grund av personliga skäl. 

Assisterande tränaren Henrik Rydström och spelarutvecklingsansvarige Jens Nilsson tar omgående över huvudansvaret för A-laget.

– Vi hade ett möte under gårdagen där vi kom fram till ett gemensamt beslut att Henrik och Jens leder laget tills vidare. Jag har stort förtroende för båda två och de kommer sköta uppgiften på ett ypperligt sätt, säger klubbchefen Mattias Rosenlund till kalmarff.se.

– Nu är det fullt fokus på att få en bra träningsvecka och komma väl förberedda till lördagens match mot IFK Göteborg, avslutar Rosenlund.