Nyheter

Chevron
Brännström ny huvudtränare i Mjällby

Brännström ny huvudtränare i Mjällby

Mjällby AIF har gjort klart med Andreas Brännström som ny huvudtränare i klubben. Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2023.
– Andreas är en otroligt kunnig och driven fotbollstränare, säger sportchefen Hasse Larsson.

Andreas Brännström återvänder till svensk elitfotboll efter ett uppdrag som assisterande tränare i kroatiska Hajduk Split. Under onsdagen blev det klart att han tar över som ny huvudtränare i Mjällby AIF. Brännström har tidigare varit tränare för bland andra Dalkurd FF och Jönköpings Södra i Superettan.

– Andreas är en tränare som vi haft koll på under en längre tid. En otroligt fotbollskunnig och driven fotbollstränare. Fotboll handlar om att vinna och det har han tidigare bevisat att han är skicklig på att få sina lag att göra. Vi värdesätter också hans syn på att även utveckla spelare individuellt och tillsammans med den övriga ledarstaben har vi en stark tro på att detta kan bli väldigt bra, säger MAIF:s sportchef Hasse Larsson.

Mjällby inledde den gångna säsongen med Christian Järdler som huvudtränare och bytte under sommaren till Anders Torstensson. Under Torstenssons ledning satte sig en sensationell defensiv som tog laget till en niondeplats i Allsvenskan. 

Läs mer på Mjällbys webbsida.

Foto: Bildbyrån