Nyheter

Chevron
Dags för Uppsnack Allsvenskan

Dags för Uppsnack Allsvenskan

Tisdagen den 22 mars genomförs 2022 års upptaktsträff inför Allsvenskan. Delar av programmet sänds direkt i discovery+.

Upptaktsträffen kommer att hållas digitalt, precis som 2020 och 2021. Allsvenskans upptaktsträff delas in i tre delar. Den tredje och avslutande delen blir publik och sänds direkt i discovery+.

De två inledande delarna har fokus på sportmedia. Likt den fysiska upptaktsträffen kommer helt exklusiva intervjuer med tränare och lagkapten i lagen erbjudas media via individuella digitala möten, med möjlighet till inspelning för att använda i egna kanaler. I samarbete med discovery+ erbjuds även möjlighet till intervju med expertkommentatorerna Alexander Axén och Pär Hansson. 

Svensk Elitfotboll bjuder också in media och andra intressenter till ett digitalt program innan intervjuerna, där SEF kommer att lyfta och informera om aktuella ämnen inför säsongsstarten. Här avslöjar vi även det traditionsenliga medietipset om utgången av Allsvenskan 2022.

I den tredje och avslutande delen kan tittarna på discovery+ se tränarintervjuer och aktuella reportage inför säsongsstarten.

Innehåll:
Del 1
15:00-16:30 
Svensk Elitfotbolls webbsändning
Svensk Elitfotboll bjuder in media och andra intressenter till ett digitalt program, där SEF kommer att lyfta och informera om aktuella ämnen inför säsongsstarten. Här avslöjar vi även det traditionsenliga medietipset om utgången av Allsvenskan 2022.

Del 2
17:00-19:00 
Individuella tränar-, spelar- och expertintervjuer
Media erbjuds egna exklusiva intervjuer med möjlighet till inspelning att använda i egna kanaler.
(Endast för media)

Del 3
19:00-20:30 Uppsnack Allsvenskan på discovery+
Discoverys programledare Karin Frick och experterna Alexander Axén och Pär Hansson snackar upp den Allsvenska säsongen tillsammans med tränare, spelare och aktiva i fotbolls-Sverige.