Nyheter

Chevron
Dalkurd utser Johan Sandahl till ny tränare

Dalkurd utser Johan Sandahl till ny tränare

Johan Sandahl är tillbaka i Dalkurd FF för en tredje sejour i klubben, sin andra som huvudtränare.
– Tidigare har jag haft två väldigt fina perioder i klubben och jag hoppas och tror på en lika fin tredje period här, säger han.

Sent under fredagskvällen meddelade Dalkurd FF att man skrivit kontrakt med en ny huvudtränare efter att klubben och Azrudin Valentic gått skilda vägar under våren. Johan Sandahl är klar för en tredje sejour i klubben.

– Jag är väldigt glad över att vara här. Tidigare har jag haft två väldigt fina perioder i klubben och jag hoppas och tror på en lika fin tredje period här, säger Sandahl till klubbens webbsida.

Nykomlingen Dalkurd ligger för tillfället näst sist med fem inspelade poäng.

– Vi är i ett tufft sportsligt läge och det kommer att krävas stor noggrannhet, kloka beslut och ett mycket hårt arbete av oss alla för att ta oss dit vi vill vara. Men så länge vår tro finns där så kommer allt vara möjligt. Och vi ska vara Dalkurd.

Sandahl tränade Dalkurd 2011 och var assisterande tränare i klubben 2016. Senast kommer han från danska Vejle.

– Det känns bra att ha Johan hos oss igen. Vi ville ha in en tränare som kände till klubben väl, så vi skulle slippa börja om från noll med någonting nytt. Nu ska alla vi i klubben jobba stenhårt för att vända det här, säger sportchefen Adil Kizil.

Johan Sandahls kontrakt med Dalkurd sträcker sig säsongen ut.