Decimerat MAIF nådde kryss mot ÖSK

Mjällby AIF hamnade i 2–1-underläge med en man mindre på planen borta mot Örebro SK, men fick in ett sent 2–2-mål. Samtidigt höll Halmstads BK och Malmö FF nollan mot varandra på Örjans Vall.

Örebro SK – Mjällby AIF: 2–2
Nahir Besara sköt ÖSK till en tung seger borta mot IK Sirius i den senaste omgången, och när Mjällby AIF gästade Behrn Arena nätade nyförvärvet för andra matchen i rad då han slog in 1–0 i den åttonde minuten. Joel Nilsson kvitterade för MAIF men kort därefter åkte Enock Koffi Adu på sitt andra gula kort och visades ut, redan i den 27:e minuten. Dennis Collande förde upp Örebro i en 2–1-ledning i den 51:a minuten, men återigen kom Mjällby tillbaka då Mamudo Moro sköt in 2–2 i friläge i slutet av matchen.

Halmstads BK – Malmö FF: 0–0
Halmstads BK fortsätter att plocka poäng mot lag på den övre halvan. Nykomlingen och tabelltvåan Malmö FF möttes i en underhållande match på Örjans Vall, som dock inte innehöll några mål och slutade med en pinne var.