Delad pott mellan AIK och BP

I lördagens enda allsvenska match blev det delad pott i stockholmsderbyt mellan AIK och BP.

AIK – BP: 2-2

På Friends Arena var det BP som tog kontrollen på matchen inledningsvis och gjorde matchens första mål i den 17:e minuten genom ALexander Johansson. Efter en stark period på ca 20-25 minuter spelade sig sedan AIK in i matchen och nådde ett kvitteringsmål i halvlekens sista minut genom Erick Ouma Otieno. I andra såg det länge ut att förbli mållöst men med bara fyra minuter kvar av ordinarie tid tar en frispark från Torbjörn Lysaker Heggem på Omar Faraj som styr in den i eget mål och BP tar återigen ledningen. Faraj får dock viss upprättelse när han kvitterar bara minuten efter. 2-2 blev slutresultatet och därmed delar de två lagen på poängen.