Delad pott mellan Falkenberg och Häcken

Tobias Karlsson nickade in 1–0 för Falkenbergs FF, men ett rappt avslut av Daleho Irandust gav BK Häcken 1–1 på Falcon Alkoholfri Arena.

Mötet mellan Falkenbergs FF och BK Häcken blev den första omgångens enda kryss. På Falcon Alkoholfri Arena tog hemmalaget ledningen i den 24:e minuten då Tobias Karlsson nickade in 1–0 efter en hörna.

Men bara fem minuter senare var gästerna ikapp. Daleho Irandust vände på en femöring i offensivt straffområde och fick med ett rappt avslut in 1–1 i bortre hörnet.

Se Irandusts kvitteringsmål i spelaren nedan och övriga höjdpunkter på highlights.allsvenskan.se

<iframe width="100%" height="315" src="https://api.forzasys.com/allsvenskan/playlist.m3u8/3373:0:2500_3382:6956000:7012000/Manifest.m3u8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>