Djurgården bortabesegrade Gent

Djurgården vann med 1–0 borta mot Gent och toppar sin grupp i Europa Conference League. Under torsdagskvällen spelade även Malmö FF i Europa League mot Union Berlin, där MFF föll med 1–0.

Europa League
Malmö FF – Union Berlin: 0–1
MFF jagade höstens första poäng i Europa League-gruppspelet när man tog emot Union Berlin på Eleda Stadion. Även gästerna stod på noll pinnar efter två spelade matcherna, och det skulle bli Bundesliga-ledarna som sprang iväg med poängen i Malmö. MFF fick ett numerärt överläge strax innan halvtid då András Schäfer visades ut efter att ha rivit ned Anders Christiansen i friläge. Malmö lyckades dock inte få in något ledningsmål, och istället kunde gästernas Sheraldo Becker avgöra matchen genom att kontra in 1–0 för Union i den 68:e minuten.

Europa Conference League
Gent – Djurgården: 0–1
Djurgården stod för en imponerande bortainsats när man besegrade belgiska Gent med 1–0. Marcus Danielson skallade in matchens enda mål på hörna i den första halvleken, och Djurgården toppar nu sin grupp efter de tre inledande omgångarna.