Djurgården hämtade upp tvåmålsunderläge

Varbergs BoIS tog tidigt ledningen och gick därefter upp till 2–0. Men i den andra halvleken kunde Djurgården komma ikapp och matchen slutade 2–2.

Varbergs BoIS – Djurgården: 2–2
På Varberg Energi Arena kunde hemmalaget Varbergs BoIS få en fin start i lördagens hemmamöte med Djurgården. Kort efter det att matchen varit igång i tio minuter satte nämligen Filipe Sisse dit 1–0. Varberg kunde också få in ett 2–0-mål i slutet av den första halvleken genom Alexander Johansson efter en omställning. Inledningen av den andra halvleken skulle dock bli en tung sådan för Varberg. Först drog målskytten Filipe Sisse på sig ett andra gult kort, och visades därmed ut. Och bara minuter senare kunde Djurgården reducera genom nyss inbytte Besard Sabovic. Djurgården påbörjade därefter jakten på ett kvitteringsmål, men hemmalaget försvarade väl. Till slut kunde dock Haris Radetinac skjuta in kvitteringen och matchen slutade 2–2.