Djurgården vände och vann mot Norrköping

Djurgården och Varberg säkrade sina andra segrar för säsongen när Allsvenskan fortsatte på påskafton.

Djurgården – IFK Norrköping 2-1
Gästande Peking tog snyggt ledningen i den första halvleken när Jonathan Levi styrde in 1-0 på pass från Carlos de Brito. Efter en timmes spel fick Christoffer Nyman chansen att sätta tvåan från straffpunkten, men han missade. Istället kvitterade Emmanuell Banda med en av sina första bolltouchar efter att han byttes in. Med drygt fem minuter kvar satte sedan Joel Asoro segermålet och säkrade Djurgårdens andra seger för i år. För IFK Norrköping ser det tyngre ut. Laget står på noll poäng efter tre omgångar.

Varbergs BoIS – GIF Sundsvall 2-0
Oliver Stanisic gav hemmalaget ledningen med pannan efter ett hårt inspel från Junior tidigt i den första halvleken. Simon Karlsson Adjei fyllde i med 2-0 efter 25 minuter. Varberg höll resultatet matchen ut och säkrade sin andra seger på tre matcher. För GIF Sundsvall var det här den tredje raka förlusten i inledningen på Allsvenskan.