Nyheter

Chevron
Dusan Melichárek tillbaka i Malmö FF

Dusan Melichárek tillbaka i Malmö FF

Dusan Melichárek vann SM-guld med Malmö FF 2010. Han lämnade sedan klubben och har tillbringat de senaste sju åren i Tjeckien. Nu återvänder han till Skåne.

Malmö FF meddelade igår att fem spelare lämnar klubben. Bland annat innefattas målvakterna Fredrik Andersson, Walter Viitala och Sixten Mohlin. Daniel Andersson, sportchef i MFF, har inte legat på latsidan utan har redan gjort klart med en ny burväktare.

– Dusan är en bra målvakt som har samlat på sig mycket erfarenhet med regelbunden speltid i Tjeckien. Han har pondus, räckvidd och ett fint tillslag. Han vet vad som krävs i Malmö FF och är sedan tidigare van att arbeta med Jonnie Fedel och Johan Dahlin. Vi är nöjda med att förstärka målvaktsuppsättningen med Dusan, säger Daniel Andersson till MFF:s hemsida.

Dusan Melichárek är glad att återvända till Skåne.

– Det känns fantastiskt att komma tillbaka efter så många år. Jag förväntade mig inte att jag skulle få dra på mig MFF:s tröja igen. Jag har följt nyheter om klubben genom åren. Då och då har jag också haft kontakt med Jonnie Fedel och Johan Dahlin. Vi är vänner och jobbade bra ihop sist jag var här, så jag ser fram emot att återförenas med dem, säger han.

FOTO: Bildbyrån