Europaresan över för Malmö

Malmö FF föll med 3–0 hemma mot tyska Wolfsburg, och är därmed utslagna ur Europa leagues slutspel.
– Det känns som att vi hänga med bra fram till de får första målet, säger MFF:s Johan Dahlin efteråt.

Läget var jämnt inför returen på Eleda Stadion då första mötet mellan Malmö FF och Wolfsburg slutat med 2–1-seger för det tyska Bundesliga-laget. Men en 3–0-förlust under kvällen gjorde att MFF:s europaresa tar slut i Europa Leagues 16-delsfinal.

Josip Brekalo gav gästerna ledningen med ett skruvat skott i slutet av den första halvleken, och Yannick Gerhardt utökade till 2–0 med ett liknande avslut, fast med vänsterfoten, i den andra halvleken. Gerhardt serverade sedan Joao Victor till spiken i kistan kort därefter i den 69:e minutne.

– Det känns som att vi hänga med bra fram till de får första målet, då känns det som att luften går ur, säger MFF-målvakten Johan Dahlin i Kanal 9 efter matchen.