Nyheter

Chevron
Flera nya spelare klara för Allsvenska klubbar

Flera nya spelare klara för Allsvenska klubbar

Kevin Kabran lånas in till Elfsborg, AFC Eskilstuna värvar rysk anfallare och Viktor Noring är klar för Kalmar FF.

Den allsvenska premiären är färdigspelad, men det verkar inte som alla trupper är färdigbyggda ännu. Under tisdagen har flera nyförvärv presenterats runt om i Sverige. Vi tar en titt på vad som hänt under dagen.

Kevin Kabran till Elfsborg
Den 25-åriga anfallaren Kevin Kabran har skrivit på ett låneavtal med IF Elfsborg som sträcker sig fram till den 31 juli. Han tillhör norska IK Start och har tidigare representerat bland annat FC Den Bosch, Vasalunds IF och BP. 2017 gjorde Kabran elva mål och stod för fem målgivande passningar för BP i Superettan. I fjol gjorde han sex mål för IK Start.

– Kevin är en bra spelare för vår spelmodell och passar bra in i den mentalitet och trupp vi vill bygga.  Vi vill ha flera lösningar för att variera vårt anfallsspel. Kevin höjer kvaliteten och bredden på vår trupp, han är en karaktär som är driven och vill hela tiden mer och framåt, säger Jimmy Thelin, manager i Elfsborg, till klubbens hemsida.

Vladislav Bragin till AFC Eskilstuna
Bragin är en ung och lovande anfallare som fostrats i Krasnodar, men senast tillhörde han Ural i den högsta ryska ligan.

– Det lär finnas en stor potential hos honom och förhoppningsvis så stärker han konkurrensen i truppen och kan bidra till vårt offensiva spel, säger AFC:s huvudtränare Nemanja Miljanovic till afc-eskilstuna.se

Avtalet gäller fram till sommaren med möjlighet att förlänga med två och ett halvt år.

Viktor Noring till Kalmar FF
Målvakten som senast kommer från Landskrona BoIS ansluter till Kalmar FF och gör sin första träning med klubben i morgon.

– Det känns väldigt bra att vara här. Jag har fått ett väldigt bra intryck och det känns verkligen som att Kalmar FF är en förening som är redo att ta nästa steg upp i kedjan. Känslan är att detta kan vara ett bra steg i min karriär där jag kan ta utvecklas vidare, säger Noring till Kalmar FF:s hemsida.

FOTO: Bildbyrån