Frölings dubbel sänkte Peking

Kalmar FF tog andra raka segern när IFK Norrköping bortabesegrades med 2–1. Samtidigt spelade Varbergs BoIS och IK Sirius 0–0.

IFK Norrköping – Kalmar FF: 1–2
Nils Fröling sköt Kalmar FF till en stark seger borta mot IFK Norrköping under måndagskvällen. Först vek han inåt i banan och avlossade ett snabbt högerskott vid närmsta stolpen fram till 1–0 i den 17:e minuten. Sedan tryckte han in 2–0 via ribban i matchminut 52. Peking fick in en sen reducering av Sam Adegbenro, men kom inte närmare än så.

Varbergs BoIS – IK Sirius: 0–0
På klubbens födelsedag reste IK Sirius ned till Varberg för bortamatch mot BoIS. Två poäng skiljde lagen åt inför matchen, och det avståndet förändrades inte efter att lagen spelat 0–0 på Varberg Energi Arena. Hemmalaget var förmodligen närmast ett segermål då Simon Karlsson Adjei prickade stolpen i friläge i den andra halvleken.