Nyheter

Chevron
Gerzic: ”Är kvar här om tre år”

Gerzic: ”Är kvar här om tre år”

Nordin Gerzic gör i år sin tolfte säsong i Allsvenskan. Och fler lär det bli, om man får tro honom själv.
– Jag känner mig inte som en dag över 25, säger 34-åringen till SportExpressen.

Med undantag för en kort sejour i IFK Göteborg har Gerzic tillhört Örebro SK sedan den allsvenska debuten 2007. Han har också kommit att bli en av seriens mest rutinerade och etablerade spelare.

Kollegor som Kennedy Bakircioglu och Markus Rosenberg har tidigare aviserat att det här blir deras sista säsong på den högsta nivån, men Nordin Gerzic har däremot planer på att fortsätta spela även efter 2018.

– Det här kanske kommer låta konstigt, men om du kommer hit om tre år så kommer jag fortfarande vara kvar, säger han i en intervju med SportExpressen, och fortsätter:

– Visst, jag har blivit äldre men jag känner mig inte som en dag över 25. Det känns bara som att jag blir bättre. Kommer det en allvarlig skada är det kanske över, men annars har jag inga planer på att sluta och jag tycker inte att ”Mackan” eller Kennedy ska göra det heller.

Enligt Gerzic kan Örebro också överraska i år. Han konstaterar att laget fått in spelare med egenskaper som saknats förut.

– Det realistiska är att vi ska etablera oss på övre halvan, min åsikt är att vi är bättre än vad folk tror, säger mittfältaren.