Nyheter

Chevron
Ghoddos övergång till Amiens klar

Ghoddos övergång till Amiens klar

Östersunds FK säljer Saman Ghoddos till franska högstaligalaget Amiens SC.
– Jag har älskat att spela för Östersunds FK, säger anfallaren i ett öppet brev till klubbens fans.

Spekulationerna har avlöst varandra, men nu är det klart att Saman Ghoddos köps loss från Östersunds FK av Amiens SC i franska Ligue 1. Affären bekräftas på ÖFK:s webbsida.

Efter två och ett halvt år i Östersund, som bland annat inkluderade seger i Svenska Cupen, tar anfallaren nästa steg i karriären. Ghoddos, som under sommaren representerade Iran i VM, blev en publikfavorit på Jämtkraft Arena och lämnar klubben med ett öppet brev till fansen:

”Det här är det svåraste brev som jag någonsin har skrivit. Brevet är till varenda människa som jag på något sätt har kommit i kontakt med i Jämtland! Ni vet hur mycket jag älskar Östersund och hur mycket jag har älskat att spela för Östersunds FK. Men ni vet också att jag länge har drömt om att få spela i en stor liga ute i Europa.”

”Men det svåraste blir att skiljas från alla lagkamrater, vänner, fans och alla ni som kommit med uppmuntrande ord på stan. Det är svårt att tacka er tillräckligt. Eller rättare sagt så är det omöjligt. Ni har varit en del av min resa och gjort den möjlig. Ni har hjälpt att forma mig till den människa jag är idag.”