Nyheter

Chevron
Häcken tar in assisterande tränare: ”Gick inte att säga nej”

Häcken tar in assisterande tränare: ”Gick inte att säga nej”

BK Häcken anställer Robert Vilahamn, som lett Qviding FIF till två raka uppflyttningar, som ny assisterande tränare i A-laget.
– BK Häcken är en proffsig förening som ligger rätt i tiden för mig, säger Vilahamn.

Säsongen 2019 har precis lagts till handlingarna för BK Häcken, men redan nu rustar man på ledarsidan inför 2020. Klubben har redan gjort klart med förre spelaren Martin Ericsson som assisterande sportchef, och under torsdagen anställdes Robert Vilahamn som ny assisterande tränare efter att ha vunnit division 3 och sedan division 2 året efter med Qviding FIF.

– BK Häcken är en proffsig förening som ligger rätt i tiden för mig, det gick inte att säga nej till det här. Föreningen andas framtid både med organisationen och målsättningar och det känns som rätt förening för mig, säger Robert Vilahamn.

36-årige Vilahamn ser fram emot att jobba med Häckens huvudtränare Andreas Alm, som går in på sitt tredje år på Bravida Arena.

– Andreas pratade om att skapa en bättre dynamik för att ta nästa steg, inte minst med anfallsspelet, och jobba på ett sätt där vi bollar mycket idéer med varandra för att driva det framåt, vilket tilltalar mig, säger Robert Vilahamn.

Läs mer på BK Häckens webbsida.

Foto: bkhacken.se