Nyheter

Chevron
Hammarby hemmavann mot Varbergs BoIS

Hammarby hemmavann mot Varbergs BoIS

Hammarby studsade tillbaka efter förlusten senast och besegrade Varbergs BoIS hemma på Tele2 Arena. Senare på lördagen säkrade IF Elfsborg tre nya poäng.

Hammarby – Varbergs BoIS: 2–0
Hammarby tog under lördagseftermiddagen emot Varbergs BoIS hemma på Tele2 Arena. Med lite drygt fem minuter kvar av den första halvleken skulle hemmalaget ta ledningen i det här mötet, och det via ett självmål. Och tidigt i den andra halvleken kunde Viktor Dukanovic dubbla den ledningen och sätta Bajen i ett bra läge inför avslutningen av matchen. Några fler mål blev det inte den här eftermiddagen, utan Hammarby kunde säkra tre poäng.

Degerfors IF – IF Elfsborg: 1–2
Senare på lördagen väntade mötet mellan Degerfors IF och IF Elfsborg på Stora Valla. Där skulle gästerna komma att få den bästa av starter då Sveinn Gudjohnsen rullade in ledningsmålet redan i den sjunde minuten. Mot slutet av halvleken kunde dock Damjan Pavlovic skjuta in kvitteringen och lagen gick till halvtidsvila med ett likaläge. Kvarten in i den andra halvleken var Sveinn Gudjohnsen åter igen framme, och den här gången nickade han bollen via ribban i mål. Degerfors jagade en kvittering – men gästerna från Borås kunde hålla ifrån och säkra en ny seger.

Se alla höjdpunkter på Fotboll Play.

Foto: Bildbyrån