Hammarby med full pott efter fyra omgångar

Edvin Kurtulus gjorde matchens enda mål på Stora Valla och såg till att Hammarby tog sin fjärde raka seger.

Degerfors IF – Hammarby 0-1
Gästande Bajen tog ledningen i mitten av den första halvleken när Nahir Besaras frispark skarvades i nät av Edvin Kurtulus. Målet blev matchens enda och Hammarby tar sin fjärde raka seger i inledningen av Allsvenskan.

Helsingborgs IF – IF Elfsborg 1-0
Taha Ali gjorde sitt första allsvenska mål när han elegant placerade in hemmalagets lednimngsmål efter 25 minuter. I den andra halvleken fick de gulsvarta gästerna chansen att kvittera från straffpunkten, men Kalle Joelsson räddade Andre Römers straffspark. 1-0 stod sig matchen ut och Helsingborg fick fira sina tre första poäng i årets Allsvenska.

IFK Värnamo – Malmö FF 0-0
Nykomlingen IFK Värnamo stod upp bra mot de regerande mästarna och fick med sig en poäng från mötet på Finnvedsvallen. I en match med mycket kamp fick hemmalaget spelbilden dit man ville och kunde se till att Malmö FF inte skapade särskilt många farligheter. En poäng vardera och Värnamos andra pinne för säsongen.