Nyheter

Chevron
Hugo Andersson skriver A-lagskontrakt med MFF

Hugo Andersson skriver A-lagskontrakt med MFF

Den 19-årige mittbacken gjorde allsvensk debut för de himmelsblå under säsongen och har nu spelat till sig ett A-lagskontrakt.

Hugo Andersson gjorde sin allsvenska debut när Malmö FF besegrade Häcken i maj. Debuten från start kom mot Trelleborgs FF och efter bara ett par minuter hade han gjort sitt första mål i Malmötröjan.

19-åringen kom till Malmö FF från Skurups AIF och har en stor mängd U-landskamper på cv:t. Han är glad och stolt över kontraktet.

– Det är en väldigt skön känsla. Jag har krigat på genom ungdomslagen och nu senaste året varit lärling i seniortruppen. Det blir ett annat tryck på träningarna och det har varit lärorikt. Men det har fungerat bra och det är väl det här kontraktet ett bevis på, säger han till MFF:s hemsida.

Daniel Andersson, sportchef i Malmö FF, berättar mer:

– Han har under året bevisat att han förtjänar ett A-kontrakt. När han har fått speltid har han gjort väldigt bra ifrån sig. Det är en kille som är enormt målmedveten och alltid försöker bli bättre i alla moment. Han arbetar hårt och har lagom respekt för de andra i truppen.

Foto: Bildbyrån