Nyheter

Chevron
Jens Gustafsson lämnar IFK Norrköping

Jens Gustafsson lämnar IFK Norrköping

IFK Norrköping och managern Jens Gustafsson går skilda vägar vid årsskiftet.
– Vi önskar Jens lycka till i framtiden och tackar för ett väl utfört arbete under åren för IFK Norrköping, kommenterar Patrik Jönsson och Sakarias Mårdh i IFK:s styrelse.

Efter fem år som manager för IFK Norrköping lämnar Jens Gustafsson klubben 31 december 2020. Detta står klart efter att klubben, som slutade sexa i Allsvenskan i år, och Gustafsson nått en överenskommelse att avsluta kontraktet ett år i förtid ”som en del i IFK Norrköpings fortsatta utvecklingsarbete”.

– Vi har haft bra samtal med Jens under processen och är nöjda över att ha nått en överenskommelse som vi bedömer är bra för båda parter. Vi önskar Jens lycka till i framtiden och tackar för ett väl utfört arbete under åren för IFK Norrköping”, kommenterar Patrik Jönsson och Sakarias Mårdh i IFK:s styrelse.

– Tack till alla spelare och ledare som arbetat outtröttligt för att utveckla både laget och organisationen. Jag vill rikta ett speciellt tack till alla våra supportrar som starkt bidragit till mina bästa minnen av klubben. Det har varit ett privilegium att få inspireras och utmanas av alla vars hjärta klappar för laget och klubben och jag kommer för alltid att minnas er med värme och glädje, säger Jens Gustafsson.

Läs mer på IFK Norrköpings webbsida.

Foto: bildbyrån