Nyheter

Chevron
Larsson och Lustig slutar efter säsongen

Larsson och Lustig slutar efter säsongen

Sebastian Larsson och Mikael Lustig avslutar karriären efter säsongen. AIK-duons besked kom under torsdagen.
– Att flytta hem till Sverige och få möjligheten att representera denna vackra klubb i fyra och ett halvt år är ett av de bästa beslut som jag tagit, säger Larsson.

Sebastian Larsson, 37 år, och Mikael Lustig, 35 år, väljer att avsluta sina fotbollskarriärer efter den nuvarande säsongen. De båda landslagsmeriterade AIK-spelarna meddelade sina beslut under torsdagen.

– Min tid i AIK har varit helt fantastisk. Att flytta hem till Sverige och få möjligheten att representera denna vackra klubb i fyra och ett halvt år är ett av de bästa beslut som jag tagit. Nu är det fullt fokus på de avslutande fem matcherna i Allsvenskan. Jag ska ge mitt allt hela vägen in, säger Larsson.

– Omedelbart när jag kom till AIK kände jag mig varmt välkommen av alla. Det har varit en stor ära för mig att spela i AIK och jag kommer minnas tillbaka till den här tiden i mitt liv under lång tid framöver. Jag vill rikta ett stort tack till supporterna, personalen på Karlberg, mina medspelare och alla andra som jag träffat under åren i klubben, säger Lustig, som även spelat i Allsvenskan för GIF Sundsvall.

Läs mer på AIK:s webbsida här och här.

Foto: Bildbyrån