Nyheter

Chevron
Linus Hallenius förlänger med Sundsvall

Linus Hallenius förlänger med Sundsvall

Linus Hallenius, GIF Sundsvalls bästa målskytt i Allsvenskan genom tiderna, har skrivit på ett nytt femårskontrakt med klubben.

Anfallaren gjorde en kanonsäsong när han med sina 18 mål ledde Sundsvall till en fin åttondeplats i Allsvenskan. Trots utlandsrykten har han nu valt att skriva på ett långt kontrakt med Giffarna.

– Det känns väldigt bra att jag har fattat beslutet som innebär att jag blir kvar i klubben. Jag älskar att spela fotboll för GIF Sundsvall och jag känner en stolthet över att spela här, säger Hallenius till klubbens hemsida.

– Det har varit jättetufft att veta vad jag egentligen vill och vad som blir bäst för mig och familjen. Men alla gånger jag diskuterat med mig själv så har det landat i att jag vill vara kvar i GIF Sundsvall. Laget gjorde ett jättebra 2018 och anledningen till att jag skrev på är för att jag vill fortsätta att utvecklas med klubben, säger han.

Urban Hagblom, sportchef i GIF Sundsvall är nöjd med Hallenius underskrift.

– Det känns helt fantastiskt att Linus valt att skriva på ett nytt kontrakt. Han har blivit historisk i klubben genom sitt målskytte men han är också en helt fantastisk person som gjort massiva insatser även vid sidan av planen. Vi är glada och stolta i klubben idag, säger han.

FOTO: Bildbyrån