Lyckad debut för Zeidan i MFF:s seger

Moustafa Zeidan fick en lyckad debut i Malmö FF. I lördagens tvåmålsseger mot IFK Norrköping stod han för ett mål och en assist.

IFK Norrköping – Malmö FF: 0–2
Ledningsmålet från gästande Malmö FF kom redan efter tio minuters spel, och det kom genom debuterande Moustafa Zeidan. Samme Zeidan satte sedan fram bollen till Isaac Kiese Thelin som drygt tio minuter in i den andra halvleken placerade in tvåan. Malmö FF kunde sedan hålla ut hela vägen och tre poäng inkasserades.

Djurgården – IFK Värnamo: 5–0
Djurgården hade en lyckad lördag hemma mot IFK Värnamo. Stockholmslaget vann med hela 5–0. Ledningsmålet kom till efter en kvarts spel och det genom Haris Radetinac. Sedan rullade det på. Magnus Eriksson stod för 2–0-målet en kvart senare, och i den andra halvleken kom både trean och fyran. Målskyttar där blev Emmanuel Banda och Magnus Eriksson. På stopptid satte Victor Edvardsen spiken i kistan när han rullade in det femte och sista målet.