Målrikt när Hammarby och Kalmar kryssade

Hammarby och Kalmar FF spelade 3–3 på Tele2 Arena. Alexander Ahl-Holmström nickade in matchens sista mål för KFF i den 82:a minuten.

Hammarby och Kalmar FF turades om att ha ledningen på Tele2 Arena under söndagen, och landade till sist i ett oavgjort resultat. Richard Magyar nickade in 1–0 för Bajen efter en knapp halvtimmes spel, men innan första halvlek var över hade KFF vänt till 2–1 tack vare straffmål av Piotr Johansson och hörnmål av Svante Ingelsson.

Hammarby gick ut i den andra halvleken och belägrade Kalmars planhalva. Direkt fick man utdelning då Aron Johannsson kvitterade till 2–2 i den 48:e minuten. Samme Johannsson slog säkert in 3–2 på straff i den 60:e minuten, men med mindre än tio minuter kvar att spela kunde en fristående Alexander Ahl-Holström nicka in Piotr Johanssons högerinlägg till 3–3.

Se målen och övriga höjdpunkter från matchen här.