Nyheter

Chevron
Missa inte premiären – registrera ditt lag i Allsvenskan Fantasy idag

Missa inte premiären – registrera ditt lag i Allsvenskan Fantasy idag

I managerspelet Allsvenskan Fantasy tar du ut din drömtrupp, utmanar dina vänner och tävlar om både äran och fina priser varje omgång. Det kostar ingenting att delta och du behöver registrera din trupp senast klockan 14.00 på lördag för att vara med från start.

Den allsvenska premiären börjar närma sig, vilket också betyder att deadline för att ta ut sitt lag i Allsvenskan Fantasy snart är här. Spelet baseras på vad som händer i de allsvenska matcherna och du får poäng beroende på vad dina valda spelare gör på fotbollsplanen.

I Allsvenskan Fantasy tar du ut en trupp bestående av 15 spelare och tjänar in poäng utefter hur spelarna presterar på planen. Utöver att mäta dig med övriga fotbollssverige har du möjlighet att sätta upp privata ligor och göra upp med kompisarna och kollegorna om vem som egentligen har bäst koll på Allsvenskan. Så här väljer du ut din trupp.

Spelet är byggt av företaget ISM ltd och använder samma plattform som finns i engelska Premier League och norska Eliteserien. Statistiken som ligger till grund för spelet hämtas från Opta Sports.

Det mesta är sig likt från fjolårssäsongen. Bonussystemet ser likadant ut och du kan använda dig av samma typ av tre chips. ”Parkera bussen” ger dig dubbla poäng på hela din försvarslinje, ”Framåt” ger dig dubbla poäng på alla dina anfallare och ”Två kaptener” ger dubbla poäng på både din kapten och vicekapten. Dessutom har du tillgång till två frikort under säsongen.

 

REGISTRERA DITT LAG NU