Nyheter

Chevron
Mjällby säljer Noah Persson till Young Boys

Mjällby säljer Noah Persson till Young Boys

Noah Persson slog igenom i Allsvenskan i fjol. Under tisdagen meddelade Mjällby AIF att vänsterbacken säljs till schweiziska Young Boys – och lånas tillbaka direkt.
– Det vår största övertygelse att detta är en bra affär och överenskommelse för både Noah Persson och Mjällby AIF, säger klubbchefen Jacob Lennartsson.

Efter en tids rykten står det klart att Mjällby AIF säljer Noah Persson till schweiziska ligaledaren Young Boys från Bern. Affären blev klar under tisdagen och den 19-årige vänsterbacken lånas omgående tillbaka till Listerlandet, där han blir kvar fram till sommaren. 

– I en tid som varit med spekulationer om Noahs framtid har han hela tiden varit mån om att hitta en klubb som passar honom, och att Mjällby AIF skall vara nöjda. Noah blir en förebild hur våra egna ungdoms- och akademispelare skall agera för att nå sina fotbollsdrömmar. Vi önskar Noah stort lycka till i Schweiz men ser först fram emot att han skall dra på sig vår tröja även 2023, kommenterar MAIF:s klubbchef Jacob Lennartsson.

Läs mer på Mjällbys webbsida.

Foto: Bildbyrån