Nyheter

Chevron
Niklas Busch Thor tillbaka i Sirius

Niklas Busch Thor tillbaka i Sirius

Efter att ha avslutat fotbollskarriären efter fjolårssäsongen väljer Busch Thor nu återigen att snöra på sig de allsvenska fotbollsskorna.

Niklas Busch Thor gjorde sin sista allsvenska match mot AFC Eskilstuna i säsongsavslutningen i november. Men suget efter att fortsätta spela blev för stort.

– Det såddes väl ett frö i somras, och sedan har jag börjat känna hur mycket jag faktiskt saknar det. Jag kände mig inte klar med fotbollen, och det har hela tiden gnagt lite i mig att jag har mer att ge, att jag aldrig peakade, säger Niklas Busch Thor till Sirius hemsida.

Nu har han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2020.

– Jag sa direkt att ska jag komma tillbaka ska jag göra det ordentligt. Jag har hållit igång ganska bra och jag har en plan och strategi för hur jag ska ta mig tillbaka till den nivå jag var på när vi gav oss in i allsvenskan för ett och ett halvt år sedan. Det är klart att jag kommer att behöva lite tid innan jag kan gå in och spela allsvensk fotboll, men fram till dess att jag kan bidra på planen ska jag se till att bidra så gott jag kan utanför den.

IK Sirius ligger just nu på kvalplats, med en poäng upp till säker mark. Man spelar sin nästa match på lördag när Östersunds FK besöker Studenternas i Uppsala.