Nyheter

Chevron
Noring till Falkenberg

Noring till Falkenberg

Målvakten Viktor Norings har skrivit på ett kontrakt med Falkenbergs FF som sträcker sig säsongen ut.

Efter att Tim Erlandsson åkt på en långtidsskada i början på maj har FFF letat efter en ersättare till honom. Nu är Viktor Noring, senast i Kalmar FF, klar.

Norings kontrakt med Kalmar FF gick ut vid årsskiftet och han har tränat själv sedan dess. Nu ser han fram emot att komma igång med sin nya klubb och han vet vad han siktar emot.

– Man vill såklart spela. Jag är sugen på att visa vad jag går för och då inte bara på träning. Jag siktar på att komma in i klubben, lära känna alla och hitta min plats. Jag ska göra allt jag kan på träningar och matcher. Sen är det upp till Hasse Eklund och staben att bestämma vem som spelar. Förhoppningsvis får jag spela. Det ska bli intressant att träffa Johan Brattberg och Björn Nordberg och se vad det blir för träningsupplägg, säger han till falkenbergsff.se.

Noring slog igenom i Trelleborgs FF och har efter det bland annat tillhört Malmö FF, Celtic och senast alltså Kalmar FF. Han hoppas kunna vara med och bidra till en fin säsong för laget vid havet, och tror att chansen att nå en fin placering är bra.

– Jag tror att de är goda och att det blir jämnt uppåt och neråt. Det blir speciellt när det startar i gång – förhoppningsvis i mitten på juni – då det antagligen blir många matcher på kort tid. Kan man komma in i ett flow så kan det gå bra, säger han.

Falkenbergs Sportchef, Håkan Nilsson, är glad att kontraktet är påskrivet.

– Falkenbergs FF är mycket nöjda med att ha kontrakterat Viktor Noring, i första hand året ut. Viktor har rutin via spel i elitklubbar under en följd av år och vi ser fram emot att han tar upp kampen med Johan Brattberg. Det vi hitintills lärt känna av Viktor är att han är en personlighet som passar bra in i gruppen och bygger vidare på Falkenbergsandan, säger Nilsson till klubbens hemsida.

FOTO: Bildbyrån