Nyheter

Chevron
Norrköping förlänger med Gustafsson

Norrköping förlänger med Gustafsson

IFK Norrköping och Jens Gustafsson är överens om en kontraktsförlängning till och med säsongen 2021.
– Jag älskar att jobba i denna förening, säger managern.

IFK Norrköping ligger på tredjeplats i Allsvenskan med en tredjedel av matcherna kvar att spela säsongen 2018. De positiva vindarna fortsätter att blåsa kring klubben då man igår kväll meddelade att IFK och managern Jens Gustafsson kommit överens om en treårig kontraktsförlängning, till och med säsongen 2021.

– Jag älskar att jobba i denna förening och jag är glad över förtroendet som styrelsen visar för mig och jag ser oerhört mycket fram emot att fortsatt arbeta med den fantastiska spelartrupp och ledarstab som IFK förfogar över, säger Gustafsson till klubbens webbsida.

Gustafsson har haft hand om Peking sedan sommaren 2016, då guldtränaren Janne Andersson lämnade för förbundskaptensposten hos svenska herrlandslaget.

En tredjeplats 2016 följdes upp av en sjätteplats 2017 i takt med att klubben sålde många av de spelare som var med om att föra laget till SM-guld 2015. Nu är man återigen med i medaljkampen och ordföranden Peter Hunt är glad över att kunna fortsätta lita på managern Gustafsson.

– Duktiga människor och kontinuitet är ofta framgångsfaktorer i en organisation. Jag gläder mig att fortsatt kunna samarbeta med Jens mot nya segrar, kommenterar Hunt.