Nyheter

Chevron
Nouri lämnar Östersund: ”Bästa åren jag haft”

Nouri lämnar Östersund: ”Bästa åren jag haft”

Östersunds FK meddelar under onsdagen att lagkaptenen Brwa Nouri lämnar klubben för Bali United i indonesiska ligan.
– Det är svårt att sätta ord på hur mycket den här föreningen har betytt för mig. Det var känslosamt att säga hej då till alla idag, säger mittfältaren.

Efter fyra och en halv säsong i Östersunds FK, och med ett halvår kvar på kontraktet, går lagets kapten Brwa Nouri vidare i karriären. Ny klubbadress blir Bali United i indonesiska högstaligan.

– Vi fick ett förslag som vi inte kunde tacka nej till. Vi ser fram emot att följa Brwa i sitt nya äventyr och önskar honom all lycka. Han kommer alltid att vara en stor del av klubben och klubbens utveckling, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg till osdsport.se.

Nouri har varit en viktig del i det Östersunds FK som klättrat i serierna och tidigare i år spelade sextondelsfinal i Europa League mot engelska storklubben Arsenal.

– Det är svårt att sätta ord på hur mycket den här föreningen har betytt för mig. Det var känslosamt att säga hej då till alla idag, säger Nouri till klubbens webbsida.

– Jag lämnar med så enormt många fina minnen. Det känns nästan orättvist att försöka beskriva hur mycket man har utvecklats både som fotbollsspelare och på det personliga planet. Det här är nog de bästa fyra och ett halvt år som jag haft, säger Brwa Nouri.