Ny 1–0-seger för Sverige

Den årliga januariturnén avslutades med att det Sverige besegrade Kosovo med 1–0. Den förra Elfsborgsspelaren Simon Hedlund gjorde matchens enda mål.

Det svenska herrlandslaget är på januraiturné i Qatar och har under eftermiddagen besegrat Kosovo med 1–0.

En startelva präglad med allsvenska namn hade 0–0 i paus. BK Häckens Adam Andersson hade den första halvlekens bästa möjlighet, men hans avsut smet utanför mål. Anderssons lagkamrat i Häcken, målvakten Peter Abrahamsson stod för en fin räddning och såg till att det var 0–0 när domaren blåste för halvtidsvila.

Med en kvart kvar av den andra halvleken tog Sverige ledningen. Hammarbys Darijan Bojanic slog en passning i djupled som den förra elfsborgaren Smon Hedlund, nu i danska Bröndby, tog hand om och placerade i mål.

Hedlunds första landslagsmål blev matchens enda och det innebär att Janne Andersson landslag vinner båda matcherna i Qatar med just 1–0.