Nyheter

Chevron
Ny Peking-seger i gruppspelet

Ny Peking-seger i gruppspelet

IFK Norrköping besegrade division 1-laget Assyriska Turabdin IK under fredagskvällen. Peking har nu två segrar på två gruppspelsmatcher.

En match i Svenska Cupens gruppspel spelades under fredagskvällen. IFK Norrköping reste till Jönköping för bortamatch mot Assyriska Turabdin IK, och tar sig hem med tre poäng i bagaget.

Simon Skrabb gav IFK ledningen i den första halvleken då han efter en hög djupledsboll av Alexander Fransson kunde slå in 1-0 i friläge i den 32:a matchminuten.

En halvtimme senare rasslade det till i Assyriska-målet igen. Den här gången genomförde Norrköping en kort hörnvariant som slutade med att Jordan Larsson styrde in Sead Haksabanovics låga inlägg från nära håll.

Assyriska stack upp med ett rykande ribbskott i slutminuterna, men Peking höll nollan och tog sin andra seger på två matcher i gruppspelet.

Imorgon möts de två andra lagen i gruppen, AFC Eskilstuna och IFK Värnamo, och i den sista gruppspelsomgången ställs de två allsvenska lagen AFC och IFK mot varandra på Östgötaporten.

Foto: bildbyrån