Startelvan mot Vittsjö

26 mar 2023
Så här ställer Bajen upp i hemmapremiären, avspark 15.30 på Tele2 Arena.

2 minuter med lagkapten Julia Weidenmark

26 mar 2023
Nu har vi presenterat alla nyförvärven i damlaget. Nu är det dags för intervju av de "gamla" IFK-spelarna. Först ut är lagkapten Julia Weidenmark som du ser här eller på våra sociala medier.

Premiärdag på Bravida Arena – det här händer på arenan

26 mar 2023
Nu säljer vi halvspecial och BK Häcken-korv samt att Stickan är tillbaka – nu med påskäggsjakt.

Biljettnyhet 2023 – Rabatterat pris vid tidigt köp

26 mar 2023

Matchdag: Hemmapremiär mot Vittsjö på Tele2 Arena – avspark 15.30

26 mar 2023
I dag vankas det äntligen seriepremiär när OBOS Damallsvenskan inleds för grönvit del hemma mot Vittsjö inför storpublik på Tele2 Arena! Avspark sker 15.30 och taket kommer är stängt med anledning av det rådande väderleken. Du som inte har möjlighet att närvara kan se mötet i TV6 och Viaplay. Mer inför dagens drabbning finner du i artikeln.

Truppen mot Vittsjö

25 mar 2023
Här är Hammarbys trupp till hemmapremiären i OBOS Damallsvenskan, för motståndet står Vittsjö. Avspark söndag 15.30 på Tele2 Arena.

HTV: Röster inför hemmapremiären – “Viktigt att dra nytta av publiken”

25 mar 2023
Se glimtar av träningsveckan som gått på Tele2 Arena och hör blandade röster inför söndagens hemmapremiär mot Vittsjö.

Genomkörare med ung upphämtning mot finska ligatrean

25 mar 2023
Hammarby fick en matchöppning med förskräckelse då gästerna från Esbo, grannlandets huvudstads motsvarighet till Södertälje, bokstavligen gjorde mål på allt under den första dryga kvarten. Chanser saknades inte innan paus och efter vilan kom också utdelningen, då Tesfaldet Tekie var involverad i båda målen som gav upphämtning till kryss och 2-2. Mot slutet fick en liten men ung och högljudd publik se flera debuter i A-lagssammanhang, där Elias Mohammeds insats och omedelbara framspelning till kvitteringen stack ut.

Köp matchprogrammet vid premiären mot Vittsjö!

25 mar 2023
Till damlagets premiär på söndag har Supportrarnas Matchprogram tagit fram ett programblad. Vi frågade redaktör Magnus Hagström varför man gör denna satsning, och fick också veta lite grann om innehållet. Det vankas bland annat intervju med Maika Hamano, en analys av det stundande damallsvenska året och ett surr med premiärmotståndaren.

Tekie efter dagens 2-2-match – ”Vi har en väldigt bred trupp”

25 mar 2023
Tesfaldet Tekie byttes in i paus och svarade för både hörnan som gav 1-2 och ett vackert 2-2-mål, i dagens oavgjorda träningsmatch mot finländska ligatrean FC Honka. – Man säger nu att vi har några sjuka, småskador, landslag… men det kommer in någon som gör en riktigt bra match och man tänker ”oj, vem är han?”, utbrister ”Tess” angående att Hammarby avslutade träningsmatchen väldigt ungt. Här är hans syn på matchen och truppbredden.

Publikinformation: Vittsjö hemma

25 mar 2023
Snön är visserligen inte borta men sommaren är på väg – vi har längtat allihop och i morgon är det äntligen dags för damallsvensk premiär mot Vittsjö på Tele2 Arena! Under lördagen passerades 6000 sålda biljetter till matchen, och vi ber dig notera att dess avsparkstiden är 15.30. Och även att titta igenom den samlade publikinformationen i artikeln. Det rör sig bland annat om Familje-VIP:en som öppnar 12.30, supportersamlingen på Södermalm och att taket denna helg är stängt.

Robert Vilahamn: ”Det är i BK Häckens DNA”

25 mar 2023
Se inslaget inför match och läs intervjun med Robert Vilahamn.