Nyheter

Chevron
Rasmus Elm förlänger med Kalmar FF

Rasmus Elm förlänger med Kalmar FF

Mittfältsstjärnan förlänger kontraktet över 2019.

Rasmus Elms framtid i Kalmar FF har utåt sett varit osäker efter turbulensen som uppstod efter förra säsongens avslutning. Huvudtränaren Henrik Rydström fick sparken med supporterupprop mot styrelsen som påföljd.

Nu har 30-åringen, skrivit på ett nytt kontrakt med klubben och han ser framemot att komma igång.

– Det känns bra att få köra igång igen. Jag har bearbetat fjolåret, både mentalt och fysiskt. Min känsla är att jag fortfarande har kraft att kunna vara med och bidra. Samtidigt har jag velat avvakta lite med allt som hänt runt föreningen och se att det blir en förändring åt rätt håll. Jag har fått indikationer på att det ska bli ändring och hoppas att det stämmer. Nu ska det bli spännande att sätta igång och jag ser fram emot att påbörja resan med Kalmar FF inför 2019, säger han till klubbens hemsida.

Mattias Rosenlund, klubbchef, är givetvis nöjd.

–  Vi har haft en positiv dialog med Rasmus hela vägen. Nu är vi jätteglada att han ansluter till resten av laget och gör sin första träning imorgon kl.15.00. Kalmar FF:s ambition är att titta på en långsiktig lösning framöver, som är bra både för föreningen och Rasmus, säger han.

FOTO: Bildbyrån